top of page

Відбулася нарада представників сторін Договору про співпрацю в рамках водного Пілоту в Запоріжжі

16 грудня 2016, у пятницю, в ході засідання представників сторін Договору про співпрацю в рамках виконання Пілотного проекту з впровадження першочергових заходів Плану забезпечення безпеки води для місцевої громади міста Запоріжжя обговорювалися питання удосконалення технологічної схеми додаткової водоочистки Центру безпеки води №1 в Запорізькому НВК №19, можливі причини проблем, які виявлені в ході лабораторного дослідження питної води.

Представники зацікавлених сторін узгодили подальші дії у напрямку виконання завдань регіональної частини програми мережевого проекту "Забезпечення рівного права на воду і санітарію" та вирішили провести додаткові аналізи води на вході у будівлю школи та на вході у систему водоочистки. Це дослідження дозволить визначитися щодо подальших заходів з мінімізації ризиків для здоровя дітей, повязаних з якістю питної води у ЦБВ №1 та скорегувати план дій в рамках забезпечення безпеки питної води.

"Ми будемо проводити вимірювання за такими показниками: загальний солевміст, загальна жорсткість, загальне залізо, каламутність, pH, перманганатна окислюваність" - каже Роман Бараннік.

У нараді брали участь з боку МЕГО "Мама-86-Запоріжжя" регіональний координатор мережевого проекту Андрій Єлькін, з боку НВО "Дігідрол" - генеральний директор Вячеслав Бараннік та комерційний директор Роман Бараннік, з боку Запорізького НВК №19 - заступник директора Зинаїда Болкова.

Пілот здійснюється МЕГО "Мама-86-Запоріжжя" в контексті мережевого проекту "Забезпечення рівного права на воду і санітарію в Україні" ВЕГО "МАМА-86" за підтримки Шведського агентства з міжнародного розвітку та співробітництва SIDA.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page