top of page

Спеціальна водна Ціль 6 підготовлена до затвердження на Сесії Генеральної Асамблеї ООН

Вже за 10 днів збиреться на 70-у Сесію Генеральна Асамблея ООН для затвердження нових цілей та плану дій щодо сталого розвитку людства на період після 2015 року і до 2030. На столі вже лежить Підсумковий документ – Декларація ГА ООН , яку мають затвердити голови держав та урядів країн світу, у тому числі і України.

Про це повідомила національний координатор водних проектів ВЕГО "МАМА-86" Ганна Цветкова.

Серед Цілей Сталого розвитку визначена і спеціальна водна Ціль 6, яка спрямована на забезпечення справедливості щодо забезпечення права кожного на воду та санітарію. Протягом цього року ГВП та інші міжнародні організації вели кампанію на підтримку Спеціальної цілі 6.

Можливо, за всіма реформами децентралізації та дерегуляції в Україні, на тлі військових дій та політичних та економічних криз , нам ці глобальні цілі та завдання і плани дій здаються примарливими. Але життя продовжується , і цей Порядок денний треба буде виконувати і в Україні, враховуючи принципи, підходи і інструменти, напрацьовані людством, - каже Ганна Цветкова.

Детальніше про Підсумковий документ, про інші основні документи, які зробили важливий внесок у формування та переговори щодо включення Спеціальної цілі по воді до Порядку денного розвитку людства на період після 2015 року можна ознайомитися на сайті Всеукраїнської екологічної громадської організації "МАМА-86" за адресою посилання:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page