top of page

В ході Літньої школи ВЕГО "МАМА-86" доповіли про хід реалізації проекту "ЗРПВС"

24 липня в ході Літньої школи для керівників та активістів ВЕГО "МАМА-86" запорізький регіональний координатор мережевого проекту "Забезпечення рівного права на воду і санітарію", Андрій Єлькін, доповів про хід реалізації запланованих заходів.

Саме цей день в семиденної Школі був присвячений тематичному напрямку «Покращення доступу громадян до безпечної питної води та санітарії» та Водному мережевому проекту СІДА «Забезпечення рівного права на воду та санітарію».

Національний координатор проекту, Анна Цвєткова, звітувала про прогрес виконання плану "жовтень 2014 – липень 2015". Керівники регіональних осередків виступили з презентаціями з висвітленням: 1) що планувалося, 2) що виконано - результати, 3) які проблеми, 4) які основні уроки. Відбулося спільне обговорення результатів незалежного моніторингу якості питної води, опитування домогосподарств, візуалізації отриманих результатів, в т.ч. інфографіка, картування проблем доступу до питної води та санітарії, проведення самооцінки – інструмент + аналіз ситуації – подальші кроки.

За словами національного координатора, Анни Цвєткової, в Запоріжжі всі роботи в рамках проекту виконуються своєчасно та на високому якісному рівні.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page