top of page

Лікувально-профілактичні заклади та установи міста Запоріжжя 100 % забезпечені доступом до безпечної

Управління з питань охорони здоров’я на інформаційний запит МЕГО "Мама-86-Запоріжжя" щодо забезпечення справедливого доступу до води та санітарії на території міста повідомило наступне.

1 .Лікувально-профілактичні заклади та установи міста, які підпорядковані управлінню, 100 % забезпечені доступом до безпечної питної води в необхідних об’ємах згідно договорів з КП «Водоканал».

2. В лікувально-профілактичних закладах та установах міста, які підпорядковані управлінню, приготування їжі для пацієнтів у стаціонарах лікарень здійснюється за рахунок питної води, яка надходить через систему центрального водопостачання, питний режим пацієнтів, прийом ліків забезпечується кип’яченою водою.

4. Лікувально-профілактичні заклади та установи міста, які підпорядковані управлінню 100 % забезпечені доступом до центральної каналізації та водовідводу.

5, 6. В лікувально-профілактичних закладах та установах міста, які підпорядковані управлінню, державної політики та окремого державного фінансування для підтримки доступу до безпечної питної води не передбачено.

7. В лікувально-профілактичних закладах та установах міста, які підпорядковані управлінню, працюють «Телефони довіри», «Скринька довіри», за допомогою яких пацієнти можуть висловлювати свої зауваження, скарги тощо.

8.Лікувально-профілактичні заклади та установи міста, які підпорядковані управлінню, 100 % забезпечені роздільними санітарними приміщеннями (окремими для чоловіків та жінок), також наявні туалети для службового користування.

9.Лікувально-профілактичні заклади та установи міста, які підпорядковані управлінню, 100 % забезпечені санітарними приміщеннями , які мають адекватні можливості для забезпечення менструальної гігієни та забезпечення умов дотримання правил особистої гігієни.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page