top of page

В ході Літньої школи ВЕГО "МАМА-86" звітували про хід виконання пестицидного проекту

25 липня 2015 року в ході Літньої Школи Всеукраїнської екологічної громадської організації (ВЕГО) "МАМА-86" відбулася сесія, присвячена Мережевому проектові «Підвищення рівня поінформованості та комунікацій, створення потенціалу для остаточного вирішення проблеми непридатних пестицидів в Україні» (Sida). Координатори регіональних проектів (керівники осередків) з Вінниці, Запоріжжя, Кіровограду, Миколаїва, Ніжину, Нової Каховки, Полтави, Сум, Хмельницького, Яремче звітували про хід виконання Проекту за період липень 2014 – червень 2015.


Ольга Цигульова, координатор напрямку "Хімічна безпека" ВЕГО "МАМА-86" та координатор пестицидного проекту, узагальнила результати впровадження національної інформаційної кампанії «Майбутнє без непридатних пестицидів» (листопад 2014 – травень 2015) у регіонах. Вона презентувала план роботи за проектом на період липень 2015 – червень 2016, проаналізувала передумови проведення пілотних проектів у регіонах.


Андрій Єлькін, регіональний координатор проекту в місті Запоріжжя, доповів про хід виконання проекту «Підвищення рівня поінформованості та комунікацій, створення потенціалу для остаточного вирішення проблеми непридатних пестицидів в Україні» на регіональному рівні та презентував роботу осередка з виконання інформаційно-просвітницької кампанії "Майбутнє Запорізької області без непридатних пестицидів".

Презентація МЕГО "Мама-86-Запоріжжя":

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page