top of page

Відбулося нагородження переможців Обласного конкурсу "Найпотаємніша схованка отрути"

7 травня, у четвер, у Запорізькому навчально-виховному комплексі №19 відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Обласного конкурсу "Найпотаємніша схованка отрути", який за підтримки Шведського агентства міжнародного розвитку (SIDA) на національному рівні став складовою частиною інформаційно-просвітницької кампанії ВЕГО "МАМА -86 ", що отримала актуальне назву "Майбутнє без непридатних пестицидів".

Місце проведення підсумкового заходу, яке проводилося в рамках проекту "Підвищення рівня поінформованості та комунікацій, створення потенціалу для остаточного вирішення проблеми непридатних пестицидів в Україні", було вибрано не дарма. Саме Запорізький НВК №19 є центром дислокації відомою не тільки в Україні Дитячо-юнацької громадської організації "Республіка Мрія", яка в листопаді 2013 року стала асоційованим членом національної мережі Всеукраїнської екологічної громадської організації "МАМА-86".

Переможці Обласного конкурсу були нагороджені сертифікатами та призами, мали можливість перспективних комунікацій про майбутні проекти "за келихом соку".

За словами Президента ДЮЕГО "Республіка Мрія", Ангеліни Шебеко, громадяни "Мрії" роблять все від себе залежне, щоб йти в ногу з сучасними екологічними віяннями. Вона підкреслила, що співдружність родинних екологічних НУО приносить свої плоди: ми приходимо до розуміння спільних завдань, діємо в єдиному руслі, допомагаємо один одному.

Їй вторив засновник ДЮЕГО "Республіка Мрія" і директор МЕГО "Мама-86-Запоріжжя", Андрій Єлькін. Він подякував учасникам за тематичні медіапродукти і заходи, проведені в рамках пестицидної проекту, відзначив участь органів влади, зокрема, Департаменту агропромислового розвитку Запорізької обласної державної адміністрації, який надав відомості, що дозволили створити першу в Запорізькій області онлайн-карту пестицидних забруднень в регіоні.

Ресурсний центр Міжнародного громадського екологічного видавництва "Вісник Мрії" підготував відеозвіт про захід.

Відео http://vk.com/

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page