top of page

Стартує обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької еколого-патріотичної гри «Паросток»


Комунальним закладом «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради оголошується проведення з 16 жовтня 2023 року обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької еколого-патріотичної гри «Паросток» (далі - Гра).


Основними завданнями Гри є: формування нового українця, що діє на основі національних та європейських цінностей, готовності до активної громадянської позиції та екологічної діяльності; розвиток пізнавального інтересу, логічного мислення; вшанування пам’яті та прославлення Героїв. Небесної Сотні, Героїв - захисників України; виховання громадянина, патріота України, бережливого і шанобливого ставлення до традицій українського народу.


До участі в обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької еколого-патріотичної гри «Паросток» запрошуються учнівські та педагогічні колективи закладів загальної середньої та позашкільної освіти.


В умовах повномасштабної війни росії проти України та очевидних ризиках внаслідок військових дій форма проведення гри обирається в залежності від безпекової ситуації в кожному населеному пункті (очна, дистанційна, змішана).


Матеріали надсилаються у термін до 15 листопада 2023 року за адресою: 69068, м. Запоріжжя, вул. Чарівна, 11, комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради, з поміткою «Паросток», або на електронну адресу kzzocentum@ukr.net.


Матеріали щодо участі у проведенні Гри розміщені на сайті комунального закладу «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради — www.zocentum.com (розділ нормативні документи — положення та умови).


Контактна особа Роман Васильович, тел. (061) 2805158, (0630350776).


Еколого-патріотична гра «Паросток» проводиться відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 22.11.2022 № 1063 «Про затвердження Плану всеукраїнських та міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2023 рік (за основними напрямами позашкільної освіти) та Плану семінарів практикумів для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти на 2023 рік», плану роботи Департаменту освіти і науки облдержадміністрації на 2023 рік, листа Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді від 18.09.2023 № 216 «Про проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької еколого-патріотичної гри «Паросток».

23 просмотра0 комментариев
bottom of page