top of page

Стартує обласний етап Всеукраїнського конкурсу «День юного натураліста 2024»



Комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради  оголошує проведення з вересня 2024 року до 15 листопада 2024 року обласного етапу Всеукраїнського конкурсу.

        

До участі в заході запрошуються учнівські та педагогічні колективи закладів загальної середньої, професійно-технічної та позашкільної освіти.

 

Матеріали подаються закладом освіти у друкованому вигляді, по можливості — відеофільм (на електронних носіях). Друкований матеріал подається на сторінках формату А4, текст набирається гарнітурою Times New Roman, розмір шрифту 14, без переносів, півтора інтервали, поля — 20 мм зверху і знизу, 30 мм зліва, 15 мм справа. Текстова частина супроводжується відповідними фотографіями. На титульній сторінці необхідно вказати ПІБ учасника, назву закладу освіти, клас, гурток, ПІБ керівника, контактний телефон.

 

Матеріали про проведення конкурсу надсилаються на адресу  Запорізького обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (69068, м. Запоріжжя, вул. Чарівна, 11) або на електронну адресу kzzocentum@ukr.net  до 15 листопада поточного року.

 

Інформаційно-методичний лист про умови проведення Конкурсу розміщено на сайті ЗОЦЕНТУМ: www.zocentum.com 

        

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу  «День юного натураліста 2024» проводиться відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 13.12.2023 № 1527 «Про затвердження Плану всеукраїнських та міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2024 рік (за основними напрямами позашкільної освіти) та Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти на 2024 рік», листа Національного еколого-натуралістичного центру учнівської  молоді від  28.08.2024 № 194 «Про проведення Всеукраїнської конкурсу «День юного натураліста».

16 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page