top of page

В Запорізькій гімназії №19 визначили фотороботи для участі в Обласному етапі конкурсу "Країна моя - Україна"

Виставка фототворчості учнів Запорізької гімназії №19 "Країна моя - Україна" проведено у рамках Екологічного марафону "Планета Земля – територія Мрії".


Як було оголошено раніше, найкращі роботи відправлятимуться на Обласний етап Всеукраїнського конкурсу юних фотоаматорів "Країна моя – Україна". Для визначення цих робіт в освітньому закладі працювало журі.


Кращі фотороботи (1 місце):





Подію прокоментував педагог-організатор гімназії Андрій Єлькін:


- Учасники змагалися за право участі у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу юних фотоаматорів. Бачимо на світлинах величезний творчий потенціал учнів гімназії. На конкурс надішли роботи у всіх номінаціях: можемо побачити пейзажі, портрети, натюрморти, побутові або жанрові фотографії, фото з застосуванням програми Аdobe Photoshop, архітектуру, репортажне фото, флору і фауну, експериментальне фото. В цьому можна переконатися, відвідаючи нашу фотовиставку.


Адреса фотовиставки в інтернеті: https://www.facebook.com/groups/zps19/posts/3450068275139698/


Дипломи переможців конкурсу на місцевому рівні (1-3 місця) можна завантажити тут: https://www.facebook.com/groups/zps19/posts/3465688536911005/


Нагадуємо, протягом квітня в рамках еко-марафону в гімназії здійснювали чисельні заходи: конкурси, виставки, толоки, комунікаційні зустрічі, флешмоби, челенджі, імпакт-акції та інформаційно-просвітницькі кампанії. Учасники обговорювали, дискутували, узгоджували бачення на подальші кроки щодо реалізації стратегії Дитячо-юнацької громадської організації "Республіка Мрія". Наразі підведені підсумки, визначені найбільш активні учасники та переможці конкурсних програм.


Раніше ми повідомляли, що в рамках еко-марафону 2024 в освітньому закладі здійснено виробництво двох концертів ексклюзивних пісень про цінність природи та важливість екологічних прав громадян. Ці пісні можна слухати, користуючись наступними посиланнями:



Також можна слухати концерт пісень про безпеку води:



Медіахолдинг "Вісник Мрії"

02.05.2024


70 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page