top of page

В Запорізькій гімназії №19 проходить весняний конкурс періодичних видань

Газети Другого семестру на конкурс вже висунили медіаосвітні центри "24/7", "Бригантина", "Експрес", "Разом", "Фенікс", "Всесвіт".

Це газети 7-Б (шеф-редактор Ірина Старова), 8-В (шеф-редактор Валентина Єременко), 6-А (шеф-редактор Алла Білібуха), 6-Б (шеф-редактор Тетяна Харенко), 5-Б (шеф-редактор Олена Маямсіна) і 5-А (шеф-редактор Тетяна Давиденко) класів.



Оцінюючи періодичні видання, журі звертатиме увагу на відображення життя класу і гімназії у січні - квітні 2023, на дизайн та дотримання вимог до оформлення, висвітлення подій Екологічного марафону "Планета Земля - територія Мрії", ефективність залучення учнів класу у медіаосвітні практики.


Для читачів сайту "Медіахолдинг "Вісник Мрії" ми надаємо можливість вже зараз відкривати, переглядати та читати ці медіапродукти.


Також прихильники цих видань можуть висловлювати свою підтримку, залишаючи свої коментарі знизу цієї сторінки у формі для коментарів. Журі обіцяє врахувати ці активності, надаючи додаткові бали учасникам конкурсного огляду. Адже головне для будь-якої газети - це наявність читачів, які готові приділяти час своєму улюбленному виданню.


Отже представляємо вашій увазі газету "24/7", яка завжди вражає своїми змістовними та захоплюючими матеріалами:


Не менш інформативною та по-дорослому змістовною є газета "Бригантина". Зове до дискусії! Потребує уважного читання!


Другий рік поспіль виходить газета 6-Б класу "Експрес". Завжди бездоганне оформлення та оріентація на цільову аудиторію!


Газету "Разом" 6-А клас почав видавати в цьому навчальному році. І вже стільки прогресу! Цікаві матеріали, грамотне розтошування усіх елементів дизайну, навіть реклама знайшла для себе місце.


"Фенікс" - газета 5-Б класу. Учні вирішили розвивати далі цей красивий бренд після випускників минулого року. Читаємо! Підтримуємо!


Газету "ВСЕСВІТ" створюють учні 5-А класу. Журі вже зараз відмічає, що ця газета виходить щомісяця. Це свідчить про те, що в класі відбувається багато цікавих та значних подій, про які хочеться розповідати постійно, не чекаючи конкурсного огляду.


213 просмотров4 комментария
bottom of page