top of page

Юні фотоаматори можуть взяти участь у конкурсі «Моя країна – Україна!»


Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді оголошує проведення з жовтня по 5 грудня 2023 року обласного етапу Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!» (далі – Конкурс).


Конкурс проводиться з метою формування в учнівської молоді активної життєвої позиції та готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни; розвитку пізнавальних процесів у дітей, формування екологічної культури. До участі в конкурсі запрошуються учні віком від 7 до 18 років та учнівські колективи закладів позашкільної, професійно-технічної та загальної середньої освіти. Детальні умови участі у обласному етапі Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!» на сайті www.zocentum.com (розділ – нормативні документи).


Для участі в обласному етапі конкурсу необхідно до 5 грудня 2023 року надіслати фотороботи учасників на електронну адресу kzzocentum@ukr.net.


Детальна інформація – за телефоном: (061) 2805158; (063)0350776 (Роман Васильович – координатор заходу).


Роботи переможців обласного етапу Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!» надсилатимуться до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства світи і науки України, де будуть нагороджуватися дипломами відповідного ступеня.


Конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!» проводиться відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 22.11.2022 № 1063 «Про затвердження Плану всеукраїнських та міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2023 рік (за основними напрямами позашкільної освіти) та Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти на 2023 рік», плану роботи Департаменту освіти і науки облдержадміністрації на 2023 рік.

15 просмотров0 комментариев
bottom of page