top of page

ЗОЦЕНТУМ запрошує до участі у конкурсі-виставці «Хліб – найбільший скарб»


Комунальним закладом «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради оголошується проведення обласного етапу заочного Всеукраїнського родинного конкурсу-виставки «Хліб – найбільший скарб», до 90-ої роковини Голодомору 1932-1933 років в Україні (далі – Конкурс).


Конкурс проводиться з метою виховання духовності, моральності, патріотизму, шанобливого ставлення до національних культурних надбань в учнівської молоді, популяризації народних традицій як безцінної спадщини.


До участі в конкурсі запрошуються учні, вихованці закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти. Конкурсна робота може бути індивідуальною або колективною.


Учасники виставки надсилають експонати до 13 листопада 2023 р. в Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді за такими номінаціями:

1. Українська паляниця;

2. Хліб загального вжитку;

3. Хліб спеціального призначення: лікувально-профілактичний;

4. Хліб до різдв’яно - новорічних свят («Хазяїн», «Василь»,«Йорданський»;

5. Український вишитий рушник.



Увага! Конкурсні матеріали надсилаються з етикеткою і супроводжуються описом традицій та символіки на адресу оргкомітету: 69068, м. Запоріжжя, вул. Чарівна, 11, в комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради (посилки з післяплатою не приймаються).


Конкурсні матеріали авторам не повертаються (будуть передані для участі у Всеукраїнському етапі до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та поповнять Музей Хліба ЗОЦЕНТУМ).

Контактна особа для довідок у Центрі: Анжела Геннадіївна, тел. 0971697484.

Підсумки участі в обласному етапі заочного Всеукраїнського родинного

конкурсу-виставки «Хліб – найбільший скарб» до 90-ої роковини Голодомору 1932-1933 років в Україні будуть оприлюднені на сайті www.zocentum.com


Обласний етап заочного Всеукраїнського родинного конкурсу-виставки «Хліб – найбільший скарб здійснюється відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28.11.2022 №1063 «Про затвердження Плану всеукраїнських та міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та українською молоддю на 2023 рік (за основними напрямами позашкільної освіти) та Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти на 2023 рік», плану роботи Департаменту освіти і науки облдержадміністрації на 2023 рік, листа Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді від 20.09.2023 № 220 «Про проведення заочного Всеукраїнського родинного конкурсу - виставки «Хліб – найбільший скарб» до 90-ої роковини Голодомору

1932-1933 років в Україні.

16 просмотров0 комментариев
bottom of page