top of page

В Запорізькій гімназії №19 до Дня Мрії малювали свої мрії

В рамках тематичного Тижня Мрії та загальногімназійного проєкту творчої солідарності "Вияви свою Мрію" в Запорізькій гімназії №19 з 16 по 20 жовтня проходить конкурс для учнів 1-4 класів "Я малюю Мрію".


За словами організаторів, на конкурс були представлені малюнки, які демонструють мрію авторів. Вони виконувалися у будь-якій техніці.


Класні керівники 1-4 класів приймали та систематизували конкурсні роботи учнів своїх класів та разом з батьківськими радами здійснювали відбір десяти кращих робіт класу.


Як стверджують педагоги гімназії, творчі активності, коли діти працюють зі своїми мріями, втілюють їх матеріально у вигляді малюнків чи поробок, виконують функцію психологічної підтримки, що вважається важливим у період воєнного часу, коли кілька разів на день лунають сигнали повітряної тривоги, а діти перебувають у постійному стресі та відчувають тривожний стан.


Статус конкурсних робіт отримали наступні малюнки:



Також у позаконкурсній електронній виставці могли взяти участь учні всіх класів гімназії, вчителі, батьки. Відома художниця Запорізького краю Віра Устянська надала для цієї виставки ті роботи, які на її думку змістовно пов'язані із мрією. На одній із цих робіт вона відобразила стару будівлю Запорізької гімназії №19, а на іншій - пейзаж рідного для громадян Мрії мікрорайону.



Наразі журі визначає переможців. Під час підбиття підсумків враховуватимуться результати голосування, яке здійснюватиметься до 20 жовтня на фейсбуці.


За словами експертів, кращий малюнок конкурсу розміщуватиметься у якості обкладинки facebook-групи «Запорізька гімназія №19» та протягом місяця демонструватиметься на цьому самому видному місці гімназійної спільноти.


Автори кращих робіт отримають електронні дипломи переможців за підписом директора Запорізької гімназії №19.


Макет Диплому переможця/переможниці віглядає наступним чином:



Нагадуємо, що двадцять перший рік поспіль Дитячо-юнацька громадська організація "Республіка Мрія" відмічає свій День народження. Кожного року до цієї дати 19 жовтня силами підрозділів об'єднання здійснюються цікаві та корисні активності.


Нинішній проєкт "Вияви свою Мрію" передбачає проведення медіаконкурсів Запорізької гімназії №19 для учнів, вчителів та батьків учнів. Окрім конкурсу малюнків, також здійснюються фотоконкурс «Я фотографую Мрію», конкурс відеороликів соціальної реклами «Я візуалізую Мрію» та огляд газетних публікацій «Я синергую Мрію».


Медіахолдинг "Вісник Мрії"

19 жовтня 2023

29 просмотров0 комментариев

Comments


bottom of page