top of page

Готується до відкриття тематична виставка плакатів-малюнків "Живи органічно"

АНОНС, м.Запоріжжя


data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

Відкриття тематичної виставки плакатів -малюнків "Живи органічно"


Оргкомітет Обласного конкурсу плакатів-малюнків "Живи органічно" готується до відкриття тематичної виставки творчих робіт.


3 жовтня 2016 року, у понеділок, о 11.00 на території асоційованого члена мережі ВЕГО «МАМА-86» у приміщенні Дитячо-юнацької екологічної громадської організації «Республіка Мрія» (Запорізький НВК №19, м.Запоріжжя, вул. Військбуд, 13) відбудеться урочисте відкриття Обласної виставки плакатів-малюнків – творчих робіт Конкурсу «Живи органічно».


Цей захід проводить Запорізький осередок ВЕГО «МАМА-86» в рамках національної кампанії «Тиждень екологічного споживача» за підтримки Шведського товариства охорони природи SSNC.


Як повідомляють у прес-центрі запорізького Тижня екологічного споживача, організатори Обласного конкурсу плакатів-малюнків на тему "Живи органічно" вже працюють над шифруванням робіт та підготовкою усіх плакатів та малюнків до оцінювання представниками експертної колегії.


Кожна творча робота буде оцінюватися з урахуванням не тільки художніх якостей, але і обов'язково буде враховуватися, наскільки автор зміг донести головні ідеї Всесвітньої кампанії "Global Green Action Week". Одним з основних критеріїв, який буде впливати на оцінку плакатів, журі визначило те, як сам автор розуміє терміни "органічні продукти", "органічне сільське господарство", "органічне виробництво", "органічне споживання". І наскільки автор ефективно транслює ці знання за допомогою засобів художньої творчості.


Кращі плакати будуть експонуватися на інформаційно-просвітницьких заходах під час міського роз’яснювального туру "Що ми їмо", який відбудеться 8 жовтня 2016 року.


Запрошуємо відвідати «органічну» виставку дитячої творчості та отримати вичерпну інформацію щодо перспектив наближення до безпечного споживання від фасилітаторів Обласного проекту.


Інформер
НОВИНИ
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page