top of page

Світлана Походєєва: Громадяни "Мрії" готові до активної роботи в рамках кампанії "Жив

Коваль Настя, що навчається у 5-б класі Філії №3 Запорізького НВК №19, створила свій плакат з закликом "Живи органічно". Хотілося, щоб моя робота була яскравою, привабливою, щоб вона нагадувала глядачам, наскількі важливо для здров'я обирати саме органічні продукти та відмовлятися від тих, що містять небезпечні хімічні речовини, - каже вона.

Класний колектив 5-б підтримує ініціативу та свою учасницю Обласного конкурсу плакатів-малюнків, що проводиться в рамках регіонального плану дій тижня екологічного споживача в Запоріжжі.

За словами класного керівника Світлани Походєєвої, учні цього підрозділу Дитячо-юнацької екологічної громадської організації "Республіка Мрія" готові до активної роботи в рамках інформаційно-просвтницької кампанії "Живи органічно"

Тиждень екологічного споживача в цьому році проводиться з 3 по 9 жовтня. В Запорізької області готуються різнопланові заходи. Працюють місцеві координатори. Регіональну кампанію підтримують Департаменти, управління та відділи освіти і науки.

Нагадуємо, що Green Action Week — тижневі концентровані інформаційно-просвітницькі кампанії що мають на меті популяризацію екологічно відповідального споживання і сфокусовані на одній із актуальних тем сталого споживання. ТЕС включають різнопланові інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на різні цільові аудиторії — від пересічних споживачів до посадовців та бізнес-спільноти. ТЕС є частиною всесвітньої кампанії «Global Green Action Week», ініційованої Шведським агентством охорони природи, яка проводиться одночасно у 25 країнах світу у перший тиждень жовтня: у Швеції, Великобританії, Македонії, атакож Аргентині, Індії, Перу — загалом у 25-ти країнах Європи, Африки, Азії та Латинської Америки за підтримки Шведського товариства охорони природи.

ВЕГО «МАМА-86» сподівається, що популяризація екологічно відповідального споживання допоможе українцям більш свідомо та відповідально підходити до щоденного споживацького вибору, а відтак сприятиме покращенню здоров’я населення та збереженню природи нашої країни. Запрошуємо усіх небайдужих приєднуватися до нашої кампанії!

Інформер
НОВИНИ
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page