top of page

Живи екологічно! - закликають учні 6-Б класу ЗНВК №19

Ось такий чудовий плакат у жанрі аплікації презентують в рамках Обласного конкурсу "Живи органічно - 2016" учні 6-Б класу Запорізького навчально-виховного комплексу №19.

Творча робота поєднує в собі елементи поробок, використання компютерних технологій, нестандартні підходи до реалізації концепції інформаційно-просвітницького ресурсу.

Дуже приємно бачити, як учні ЗНВК №19, громадяни "Мрії", намагаються підвищувати обізнаність цільової аудиторії з питань розвитку "органічного" землеробства та споживання, - відмічає заступник директора з ВР Запорізького НВК №19, Зинаїда Болкова.

Тиждень екологічного споживача в цьому році проводиться з 3 по 9 жовтня. В Запорізької області готуються різнопланові заходи. Працюють місцеві координатори. Регіональну кампанію підтримують Департаменти, управління та відділи освіти і науки.

Нагадуємо, що Green Action Week — тижневі концентровані інформаційно-просвітницькі кампанії що мають на меті популяризацію екологічно відповідального споживання і сфокусовані на одній із актуальних тем сталого споживання. ТЕС включають різнопланові інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на різні цільові аудиторії — від пересічних споживачів до посадовців та бізнес-спільноти. ТЕС є частиною всесвітньої кампанії «Global Green Action Week», ініційованої Шведським агентством охорони природи, яка проводиться одночасно у 25 країнах світу у перший тиждень жовтня: у Швеції, Великобританії, Македонії, атакож Аргентині, Індії, Перу — загалом у 25-ти країнах Європи, Африки, Азії та Латинської Америки за підтримки Шведського товариства охорони природи.

ВЕГО «МАМА-86» сподівається, що популяризація екологічно відповідального споживання допоможе українцям більш свідомо та відповідально підходити до щоденного споживацького вибору, а відтак сприятиме покращенню здоров’я населення та збереженню природи нашої країни. Запрошуємо усіх небайдужих приєднуватися до нашої кампанії!

Інформер
НОВИНИ
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page