top of page

Бердянський школяр виступає за органічне життя - Плакат на конкурс

Саме позитивні образи можуть сприяти усвідомленню значущості "органічного" світогляду споживачів. Так вважає автор плакату "Я за органічне життя", учень Комунального закладу "Бердянська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів" Запорізької обласної ради, Ілля Свірков. Адже від позитивного настрою та наших споживацьких компетенцій, які визначають фізичне здоров'я людини та благополуччя навколишнього природного середовища, залежить те, як суспільство буде намагатися впроваджувати Європейські стандарти сталого розвитку у сфері неконфліктного до довкілля органічного виробництва.

Дякуємо тобі, справжній друже природи! Сьогодняшня небайдужість молоді у майбутньому перетвориться у величезні досягнення. Наша країна обов'язково стане світовим лідером "органічної" досконалості!

Оргкомітет обласного конкурсу висловлює щиру подяку керівнику проекту - вчителю школи-інтернату Шевченко Аліні Сергіївні!

Нагадуємо, що Green Action Week — тижневі концентровані інформаційно-просвітницькі кампанії що мають на меті популяризацію екологічно відповідального споживання і сфокусовані на одній із актуальних тем сталого споживання. ТЕС включають різнопланові інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на різні цільові аудиторії — від пересічних споживачів до посадовців та бізнес-спільноти. ТЕС є частиною всесвітньої кампанії «Global Green Action Week», ініційованої Шведським агентством охорони природи, яка проводиться одночасно у 25 країнах світу у перший тиждень жовтня: у Швеції, Великобританії, Македонії, атакож Аргентині, Індії, Перу — загалом у 25-ти країнах Європи, Африки, Азії та Латинської Америки за підтримки Шведського товариства охорони природи.

ВЕГО «МАМА-86» сподівається, що популяризація екологічно відповідального споживання допоможе українцям більш свідомо та відповідально підходити до щоденного споживацького вибору, а відтак сприятиме покращенню здоров’я населення та збереженню природи нашої країни. Запрошуємо усіх небайдужих приєднуватися до нашої кампанії!

Інформер
НОВИНИ
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page