top of page

Активісти Філії №3 об'єднують зусилля заради "Органічного" майбутнього

Як стверджує класний керівник 5а (ф) класу Запорізького навчально-виховного комплексу №19 Бела Хачікян, конкурсний плакат "Живи органічно" малювали усі учні класного колективу разом. Кожен учень виконував свою частину роботи: хтось придумував концепцію візуального проекту, хтось робив начерки олівцем, хтось завдавав соковиті фарби, а хтось підтримував своїх ровесників доброю порадою. І в результаті був створений вражаючий колективний авторський проект, який відтепер буде радувати величезну аудиторію мережі Інтернет, закликаючи її до цінностей "органічного" господарювання.

Саме такий підхід, коли у творчу діяльність залучені великі групи учасників, є найбільш сприятливим для вирішення завдань Обласного конкурсу плакатів-малюнків "Живи органічно - 2016". Адже метою цього проекту, як частини регіональної програми Національної кампанії Тижня екологічного споживача, є ознайомлення широкої аудиторії з можливостями органічного землеробства та формування сталих навичок органічного споживання.

Підтримаємо і ми цей мистецький проект!

Нагадуємо, що Green Action Week — тижневі концентровані інформаційно-просвітницькі кампанії що мають на меті популяризацію екологічно відповідального споживання і сфокусовані на одній із актуальних тем сталого споживання. ТЕС включають різнопланові інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на різні цільові аудиторії — від пересічних споживачів до посадовців та бізнес-спільноти. ТЕС є частиною всесвітньої кампанії «Global Green Action Week», ініційованої Шведським агентством охорони природи, яка проводиться одночасно у 25 країнах світу у перший тиждень жовтня: у Швеції, Великобританії, Македонії, атакож Аргентині, Індії, Перу — загалом у 25-ти країнах Європи, Африки, Азії та Латинської Америки за підтримки Шведського товариства охорони природи.

ВЕГО «МАМА-86» сподівається, що популяризація екологічно відповідального споживання допоможе українцям більш свідомо та відповідально підходити до щоденного споживацького вибору, а відтак сприятиме покращенню здоров’я населення та збереженню природи нашої країни. Запрошуємо усіх небайдужих приєднуватися до нашої кампанії!

Інформер
НОВИНИ
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page