top of page

Відбувся фінальний захід "ТЕС-2015" в Запоріжжі

4 листопада, в середу, у приміщенні Запорізького навчально-виховного комплексу №19 (Військбуд, 13) відбулося підбиття підсумків Тижня екологічного споживача - 2015.

Нагороджували переможців та активних учасників Обласного конкурсу інформаційно-просвітницьких кампаній педагогів "Живи органічно", який відбувся в рамках регіональної програми заходів МЕГО "Мама-86-Запоріжжя".

Вчителям і їх помічникам-учням вручалися сертифікати та листи подяки від Всеукраїнської екологічної громадської організації "МАМА-86".

Відбувся перегляд фільму про хід кампанії, демонструвалися ролики соціальної реклами, створені в ході "тижня", звучали привітальні слова від організаторів та представництва "ТЕС-2015" у Запоріжжі.

А в завершенні всіх порадував "солодкий стіл", що символізував наведення "органічного" порядку на українському ринку продуктів харчування в майбутньому.

Вітаємо наших однодумців - переможців та активних учасників Обласного конкурсу "Живи органічно"!

Нагадуємо, що інформація про Обласний конкурс розповсюджувалася через комунікаційні канали. Був направлений офіційний лист МЕГО "Мама-86-Запоріжжя" на Департамент освіти і науки Запорізької облдержадміністрації про партнерську підтримку.

Через електронні ЗМІ також поширювалася інформація про можливість участі у конкурсі, зокрема, на сайті «Громадський простір», на сайті Орхуського центру департаменту екології та природних ресурсів Запорізької облдержадміністрації, на сайті «Вісник Мрії», «Портал шкільної преси».

Були вироблені ролики соціальної реклами на тему «Візьміть участь у Обласному конкурсі». Ролики поширювалися у цільових групах у соціальній мережі «Фейсбук», «Вконтакті», а саме: «Медіа педагогіка і ми», «Асоціація молодих педагогів Запоріжжя».

В Обласному конкурсі взяли участь 20 найбільш творчих педагогів (медіа педагогів, класних керівників, вчителів) Запорізької області. Всі конкурсні матеріали з тематики ТЕС надані у вільний доступ та поширені через соціальні мережі «Фейскбук», «Вконтакте», сайти ІВ «Вісник Мрії», «Портал шкільної преси», у тому числі через сайт «ТЕС-2015 в Запоріжжі». Створена загальна база тематичних медіа текстів.

В рамках Обласного конкурсу учасники створювали різноманітні творчі розробки – ролики соціальної реклами, плакати, малюнки, біг-борди, взяли участь у флешмобі «Діти батькам: Хочемо органічне», учителі розробляли авторські тематичні уроки або виховні години, які відбулися в рамках «ТЕС-2015 в Запоріжжі» Працювала Експертна колегія, яка розглянула всі звіти учасників та визначила переможців.

Результати Обласного конкурсу оголошені на сайтах ТЕС – 2015 – Запоріжжя, ІВ «Вісник Мрії», Орхуського центру Запорізької області.

Інформер
НОВИНИ
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page