top of page

Підведені підсумки Обласного конкурсу інформаційно-просвітницьких кампаній педагогів "Живи орга

Заврешена робота експертної колегії Обласного конкурсу інформаційно-просвітницьких кампаній педагогів Запорізької області "Живи органічно".

В цьому році Обласний конкурс педагогів був головним запорізьким заходом Тижня екологічного споживача (ТЕС), який з 28 вересня по 4 жовтня відбувався одночасно у багатьох регіонах України.

На думку організаторів ТЕС-2015 в Запоріжжі, проведення регіонального конкурсу через активність освітян дозволило залучити у просвітницьку діяльність учнівську молодь. Насамперед саме молодь у найближчій перспективі буде відігравати прогресивну роль у прийняті важливих та екологічно-значущих рішень щодо подальшого розвитку країни.

Всі інформаційно-просвітницькі кампанії, які були представлені на конкурс, відрізнялися іноваційним характером та творчім підходом до справи. Педагоги-учасники проводили тематичні заходи, навчали учнів поширювати інформацію про органічні продукти, про "зелені" технології господарювання на землі, про те, як відрізняти саме органічну продукцію, пояснювали сутність ризиків для здоровя від звичайних продуктів харчування, які виробляються за допомогою мінеральних добрів, пестицидів, харчових домішок, таких як консерванти, посилювачі вкусу, антибіотики тощо.

Журі конкурсу оцінювали звіти про авторські кампанії за наступними критеріями: Тематичний захід (відповідність меті ТЕС-2015 та змістовність), виготовлення статичних медіа текстів (масовість участі), рівень аудіовізуальних медіа текстів (ролики соціальної реклами на тему «Живи органічно»), поширення інформації серед цільових аудиторій, участь у віртуальному флешмобі «Живи органічно або діти батькам: хочемо органічне», реалізація власних ініціатив.

Беззаперечними лідерами Обласного конкурсу стали педагоги Запорізького НВК №19 та Запорізького колегіуму "Елінт"

Надія Федорівна Мандзій (Запорізький НВК №19) - 59 балів - 1 місце

Лілія Дмитрівна Кожокар (Запорізький НВК №19) - 55 балів - 2 місце

Ольга Миколаївна Гера (Запорізький колегіум "Елінт") - 50 балів - 3 місце

Щиро вітаємо переможниць!

Високий професійний рівень в ході конкурсу показали педагоги: Міщук Антоніна Олександрівна, Шабатюк Оксана Вікторівна, Малига Любов Петрівна, Кузьменко Оксана Вікторівна, Давиденко Тетяна Павлівна, Гриценко Олена Вікторівна, Горська Ірина Спирідонівна, Малишенко Світлана Анатоліївна, Харенко Тетяна Іванівна, Ширінська Галина, Параскевич Олена Володимирівна, Походєєва Світлана Сергіївна, Андрійчишина Ольга Володимирівна.

Всі учасники будуть нагороджені паперовими сертифікатами ВЕГО «МАМА-86», електронними та паперовими сертифікатами активних учасників ТЕС-2015 в Запоріжжі МЕГО «Мама-86-Запоріжжя».

Переможці Обласного конкурсу інформаційно-просвітницьких кампаній педагогів «Живи органічно» - 1, 2,3 місця - будуть нагороджені сертифікатами переможців та призами.

Нагородження активних учасників і переможців Обласного конкурсу відбудеться на святковому заході підведення підсумків. Місце, дата та час проведення заходу буде повідомлено додатково.

Електронні сертифікати оргкомітету ТЕС-2015 можна завантажити вже зараз на сторінці за адресою посилання: http://vestnikm.wix.com/tec2015#!services/c21r

Web-сертифікат кращих керівників інформаційно-просвітницьких кампаній ТЕС-2015 у Запоріжжі можна відкривати за посиланням:

Оргкомітет Обласного конкурсу інформаційно-просвітницьких кампаній педагогів "Живи органічно".

Інформер
НОВИНИ
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page