top of page

Центр учнівського  самоврядування «Еколог» Запорізького колегіуму «Елінт» провів кампанію "Живи

Як би не критикували сучасну систему освіти, але ще є порох у порохівниці. Мається на увазі ті вчителі, які вірять в те, що роблять. Вони завжди готові діяти задля кращого майбутнього України і рідного краю.

Центр учнівського самоврядування «Еколог» Запорізького колегіуму «Елінт» (учні 5 – 11 класів) під керівництвом Ольги Гера провели низку заходів в рамках Всесвітнього «тижня екологічного споживача». Проводилися цікаві Брейн–ринги, створено 10 плакатів, ролики соціальної реклами, малюнки, презентації. Про події тижня здійснено декілька публікацій у газеті «Елінт» та на блозі центру «Еколог».

Інформаційно-просвітницька кампанія творчого колективу презентувалась на міському семінарі з виховної роботи, перед курсантами-вчителями географії в ЗОІППО, на районних засіданнях методичних об’єднань вчителів географії Ленінського району м. Запоріжжя, на засіданнях центру самоврядування «Еколог» серед учнів 5- 11 класів Запорізького колегіуму «Елінт», на блозі центру самоврядування «Еколог».

Для учнів 7-8 класів був проведений дуже цікавий позакласний захід «Заглянь у природу».

Більш детально з подіями кампанії можна ознайомитися на сторінці сайту Медіахолдингу «ВМ-НФ» за адресою посилання http://goo.gl/pnH40T

Деякі цікаві медіа тексти Запорізького колегіуму «Елінт»:

Сценарій заходу

Візуалізація навчального матеріалу (презентації):

ГМО

Здорове харчування

Органічна косметика

Органічна косметика

Органічний текстиль

Правильне харчування

Більш детально (+ фото)

Інформер
НОВИНИ
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page