top of page

Мелітопольські школярі СШ №13 взяли участь в акції «Живи органічно»

1-9 жовтня, у мелітопольській загальноосвітній школі 1-3 ступенів №13 відбулася інформаційно-просвітницька акція "Живи органічно". Її організувала Мелітопольська ініціативна група ГЕОО "МАМА-86-Запоріжжя", яку очолює координатор місцевої проектної діяльності Галина Ширінська.

В ході акції були роздані тематичні бюлетені ВЕГО "МАМА-86" і проведено вчителями зі школярами обговорення з питань органічних продуктів і правильного харчування. Зокрема, обговорювалися питання: Які продукти називаються органічними? Яку користь приносить органічна продукція організму людини? Як відрізнити органічну продукцію? Як потрібно харчуватися, щоб мати міцне здоров'я?

Залучені учасники були проінформовані про обласний конкурс інформаційно-просвітницьких кампаній "Живи органічно!" та про заходи, які проводяться на національному рівні в рамках Всесвітнього "тижня екологічного споживача". Буклети Всеукраїнської екологічної громадської організації "МАМА-86" "Що ми їмо?" і «Що насправді їсть ваша дитина?» були поширені між учителями та школярами.

Участь брали 1, 2, 3, 4, 6, 7 класи школи і їхні вчителі. Діти на уроках малювання підготували малюнки на тему «Органічна їжа і правильне харчування». Зняли соціальний ролик «Бережи себе - живи органічно». По завершенню акції діти організували біля дошки "Селфі" Живи органічно "зі своїми малюнками і написом на дошці «Живи органічно!». Багато дітей зізнаються, що люблять їсти чіпси і сухарики, але дана акція дала їм зрозуміти, що харчуватися потрібно правильно і їсти органічні продукти, з метою власного росту і міцного здоров'я їсти органічні продукти.

Переглянути альбом з фото зображеннями можна тут

Інформер
НОВИНИ
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page