top of page

78 учнів 6-8 класів СШ №100 об’єдналися з метою участі у заходах «тижня екологічного споживача»

Експертна рада Обласного конкурсу інформаційно-просвітницьких кампаній педагогів «Живи органічно» вже розглядає конкурсні матеріали. Перше враження: В ході ТЕС-2015 запорізькими вчителями була проведена дуже насичена та змістовна робота.

Ось 78 учнів 6-8 класів Запорізької спеціалізованої школа I-III ст. №100 Запорізької міської ради Запорізької області об’єдналися з метою участі у заходах «тижня екологічного споживача». За допомогою педагога Оксани Шабатюк вони стали активними учасниками тематичних уроків, на яких дізналися про те, як споживацький вибір на користь органічних продуктів може допомогти природі – зберегти її для майбутніх поколінь.

Спеціально для цих уроків створювалися тематичні презентації плакати, буклети, листівки, електронні версії яких в ході тижня поширювалися через соціальні мережі. Діти з задоволенням ділилися знаннями зі своїми родичами, призивали батьків задуматися про «органічну корзину» на майбутнє.

З конкурсною сторінкою педагога-ентузіаста Оксани Шабатюк можна ознайомитися за адресою посилання: http://goo.gl/MRHplB

Це лише деякі посилання на медіа продукти СШ №100 міста Запоріжжя

Урок з екології рідного краю 6 клас «Значення рослин у житті та господарській діяльності людини. Сільськогосподарські культури.»

Урок з основ здоров’я 8 клас «Поняття про оздоровчі системи. Оздоровче харчування. Сучасні й традиційні системи харчування. Практична робота «Визначення рівня індивідуального фізичного розвитку»

Візуалізація навчального матеріалу (презентація):

Органічна їжа

Органічна та здорова їжа

Інформер
НОВИНИ
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page