top of page

Відбулося нагородження переможців Обласного конкурсу плакатів "Живи органічно"

7 жовтня 2016 року, у п’ятницю, в рамках «Тижня екологічного споживача-2016» о 14.00 в Запорізькому навчально-виховного комплексу №19 (м. Запоріжжя, вул. Військбуд, 13) відбулася церемонія підбиття підсумків конкурсних програм Тижня екологічного споживача – 2016 в Запоріжжі та нагородження переможців і активних учасників.

В рамках заходу відбулася Прес-конференція організаторів з теми «Результати соціологічного дослідження «Запорізька громада та органічне споживання». Експерти МЕГО «Мама-86-Запоріжжя» розповіли про виявлені проблеми щодо доступу до безпечного органічного харчування в місті Запоріжжя та про рівень обізнаності громади з питань органічного споживання.

Переможці Обласних конкурсів "Тижня екологічного споживача -2016" нагороджувалися дипломами, сертифікатами лідерів та призами, мали можливість обмінятися контактами, обговорити та узгодити подальшу співпрацю та наміри про партнерство.

В цьому році в Обласному конкурсі плакатів та Обласному огляді уроків "Живи органічно" брали участь навчальні заклади з різних районів Запорізької області і міста Запоріжжя.

Переможцями стали учасники із

Багатопрофільного ліцею №62

Запорізького навачльно-виховного комплексу №19

Запрорізької загальноосвітньої школи №92

Малобілозерської спеціалізованої естетичної школи-інтернату "Дивосвіт"

Бердянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату,

Новомиколаївської школи-інтернату Мелітопольського району

КЗ "Чернігівська ЗОШ - інтернат І-ІІІ ст." ЗОР

КЗ "Запорізька спеціалізована школа - інтернат "Січовий колегіум" ЗОР

Вітаємо переможців!

Інформер
НОВИНИ
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page